CALL FOR PAPERS: Seminari Internacional sobre desaparicions forçades a Colòmbia i Espanya

Fins el 5 de juliol es poden enviar comunicacions
CALL FOR PAPERS: Seminari Internacional sobre desaparicions forçades a Colòmbia i Espanya
Diumenge, 17 de juny de 2018

Fins dia 5 de juliol estarà obert el termini per a participar al Seminari Internacional "El sistema integral de veritat, justícia, reparació i no repetició colombià davant les desaparicions forçades: ¿què serveix d'exemple per a Espanya?" que es celebrarà el 28 de setembre de 2018 a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

Les entitats organitzadores convidem a participar a totes les persones interessades en aquesta jornada enviant comunicacions que tractin sobre la desaparició, preferentment comparant entre Espanya i Colòmbia, debatent, proposant i/o problematitzant en relació a l'eficàcia, utilitat i perspectives que es tenen del Sistema Integral de Veritat, Justícia, Reparació i No Repetició colombià com exemple o referent per a altres casos, com prodria ser el espanyol. 

Animen a joves investigadors/es, estudiants, membres de ONG, líders o lideresses d'organitzacions de víctimes i professionals a contribuir en les discussions sobre el tema. 

Es preveu en el marc de les taules rodones previstes a la sessió vespertina que els participants presentin les seves comunicacions, agrupades segons la temàtica. Les persones interessades poden enviar un abstract de la seva comunicació (màxim 500 paraules) a karlos.castilla@idhc.org fins el 5 de juliol de 2018. L'acceptació de les propostes es comunicarà a finals del mateix mes.  

 

Fotografía de Colectivo desde el 12: https://www.flickr.com/photos/desdeel12/

Enllaços relacionats
Unidad para la Búsqueda de Personas dadas por desaparecidas en el contexto y en razón del conflicto armado en Colombia. Del deber ser al ser. Ideas para asegurar una de las apuestas por la verdad
Seminario Internacional: El sistema integral de verdad, justicia, reparación y no repetición colombiano frente a las desapariciones forzadas: ¿qué sirve de ejemplo para España?